· 

Draagpiraatjes Blog; Ahoy Mateys!


Welkom op de Draagpiraatjes blog! Er wordt mij al een aantal maanden verteld dat ik een blog moet beginnen, en ik denk er ook al een tijdje over om het ook echt te gaan doen. Dus hier is hij dan; mijn eerste artikel. YEEY!

 

Ik zal me eerst nog eens kort voorstellen. Mijn naam is Esther Bakker. Ik ben 22 jaar oud, draagconsulent en mama van Floyd en Logan. Samen met mijn vriend (Piraat) Martijn en zoontjes woon ik, nu nog, in Rotterdam.
Nadat mijn oudste zoontje in 2016 is geboren, werd dragen echt een passie. Ik vond het heerlijk en wilde zo graag andere ouders ook laten ervaren hoe heerlijk het is. Dus deed ik in 2017 de opleiding draagconsulent en daarna ben ik Draagpiraatjes gestart. En nu dus ook de Draagpiraatjes blog!

Ik ben altijd iemand geweest die zich schrijvend goed kan uiten, jammer genoeg heb ik nooit de discipline gehad om een dagboek of dergelijke bij te houden. Het bij gaan houden van een blog wordt dus best een uitdaging, maar ik ga mijn best doen er een succes van te maken! Ik kan niet zeggen dat ik niks heb om over te schrijven. Er zijn meer dan genoeg onderwerpen die mij bezighouden. En sinds ik moeder ben lijkt die lijst alleen nog maar langer te worden. Serieus. De hoeveelheid informatie die op je af komt is immens, de hoeveelheid meningen nog groter.

 

Op mijn blog zul je van alles langs zien komen; artikelen met informatie over bijvoorbeeld dragen en opvoed filosofieën, reviews van producten, stukjes over hoe ik het ouderschap ervaar als moeder met autisme en over andere vraagstukken uit het dagelijks leven van een ouder.

Ook wil ik een soort wekelijkse “vraag het Esther” beginnen. Heb jij een vraag over ouderschap, opvoeden, babyproducten, wat dan ook? Ik zoek het voor je uit en beantwoord je vraag in een artikel! Ik heb uiteraard niet de wijsheid in pacht, maar ik ben wel dol op dingen uitzoeken.

 

Dus is er iets dat je graag wilt weten, maar heb je geen zin het hele internet, de bibliotheek of dergelijke af te struinen? Stuur dan een e-mail naar info@draagpiraatjes.com met als onderwerp #vraaghetEsther, stel je vraag en ik ga voor je op onderzoek uit!

 

Veel plezier met het lezen van deze blog!

 

Groetjes,

 

 

Esther

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Valerie (vrijdag, 15 juni 2018 18:24)

  Leuk! Ik ga je blogs volgen :)

 • #2

  Anne & Bay (vrijdag, 15 juni 2018 19:32)

  Leuk! Ik ga je ook volgen :)

 • #3

  Marjolein (vrijdag, 15 juni 2018 19:56)

  Leuk esther!! Ik ga je zeker volgen!

 • #4

  Kaylee & Emma (vrijdag, 15 juni 2018 20:28)

  Ik kijk ernaar uit om je blogs te lezen :)

 • #5

  els (zaterdag, 16 juni 2018 08:31)

  Gefeliciteerd draagpiraatje!