· 

Maak gelijk een afspraak!

Wat is technologie toch mooi. Een uitspraak die ik zo'n 12 jaar terug niet gedaan zou hebben. Je had me toen misschien zelfs technofoob kunnen noemen; het liefst had ik niks met computers te maken. Typecursus? Ik heb het hele huis bij elkaar geschreeuwd en gehuild dat ik niet wilde. Mijn ouders stuurden voor de middelbare school aan op de VWO+laptopklas, waarschijnlijk in de hoop dat ik dan die computervrees een beetje kwijt zou raken. Of het echt geholpen heeft weet ik eigenlijk niet. Computervrees heb ik zeker niet meer, maar dat zou ook gewoon met opgroeien te maken kunnen hebben. 

Nee, die angst is verdwenen. Met de jaren ben ik computers steeds leuker gaan vinden. Ik kan nu echt plezier beleven aan een nieuw programma uitproberen. Zo ook op mijn Draagpiraatjes website.

Al twee dagen ben ik de website aan het optimaliseren. Dat gaat niet zo snel, want ik ben lekker uitgebreid alle opties aan het uittesten, lay-outs aan het veranderen en nieuwe knoppen aan het toevoegen.

 

Tijdens al dit uitproberen kwam ik een heel leuke optie tegen. Namelijk de optie om klanten zelf via de website een afspraak in mijn agenda te laten zetten. Ik wist dat het bestond want ik had zelf op deze manier ook al afspraken gemaakt bij bijvoorbeeld de osteopaat. Maar toen ik het tussen de knopjes tegenkwam dacht ik "Dit is het!!!".

Dit was precies wat ik zocht. Ik had al een proef gedaan met een soort webshop, maar dat vond ik toch niet zo gebruiksvriendelijk. Een bericht sturen om een datum te plannen is niet perse onhandig, maar zelf een agenda inkijken en dan een datum en tijd prikken die jou uitkomt is toch nog veel fijner?!

Dus vanaf vandaag kun je super makkelijk via de website een afspraak maken voor een consult. Met een paar drukken op de knop staat het in de agenda. Je hoeft niet gelijk te betalen, daarvoor krijg je een losse factuur na afloop van het consult. Tof toch?! Ik vind in ieder geval van wel!

Book an appointment with Draagpiraatjes using Setmore

Reactie schrijven

Commentaren: 0