Consulten


Individueel consult

Tijdens een individueel consult gaat alle aandacht naar jou. Ik help jou een knoop naar keuze onder de knie te krijgen en zorg er voor dat je met vertrouwen zelf aan de slag kan.

 

€90,- 

buikdragen fwcc draagconsult babydragen draagdoek yaro

Duoconsult

Gezellig samen met je partner, een vriend(in) of wie je ook wilt, leren knopen? Dat kan! Ik help jullie een knoop naar keuze onder de knie te krijgen en zorg er voor dat jullie met vertrouwen zelf aan de slag kunnen.

 

€125,- 

draagconsult babydragen draagdoek natibaby koppel ouders

Pasconsult

Op zoek naar de perfecte draagzak? Ik ga je helpen die te vinden! Ik kom naar je toe met een hele stapel draagzakken die je allemaal kan passen, en ik ga niet weg tot je de goede gevonden hebt!

 

€ 60,- 

draagzak draagpapa pasconsult nekoslings babydragen

Newborn arrangement

Je verwacht een kindje en weet al zeker dat je wilt gaan dragen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Kan gebeuren natuurlijk. De keuze is reuze.
Don't worry, daar ben ik voor. Tijdens je zwangerschap kom ik bij je thuis langs en laat ik je kennismaken met het dragen. Je kunt verschillende doeken en/of zakken uitproberen en ik leer je de meest gangbare newborn knoop.

Als je kindje geboren is kom ik nog een keer bij je langs zodat je nog even kunt oefenen en ik mee kan kijken wanneer je je kindje knoopt.

 

€150,-

draagpapa babydragen newborn rekbare doek buikdragen bam&boe

Opfrisconsult

Ben je al bekend met de knooptechniek, maar is het een tijd geleden dat je voor het laatst hebt geknoopt? Of heb je weer een klein baby'tje dat in de doek moet in plaats van een grote peuter? Dan is een opfrisbeurt wel handig. Ik kom je helpen de puntjes op de i te zetten.

 

€40

draagdoek draagconsult draagfoto yaro babydragen