Massage

Behandelingen om jouw prachtige lichaam fysiek en emotioneel te ondersteunen. Geschikt voor vrijwel alle fases in jouw leven. 

Wonderlandparenthood Massage Bengkung belly binding

Trajecten

Voor de Nieuwe Mama

Een serie kraamtijd behandelingen om jouw lichaam te helpen herstellen en je rustig in het moederschap te verwelkomen. Je ontvangt heerlijke massages, je buik wordt verwarmd en ingebonden en tijdens de laatste sessie ontvang je een wens voor het moederschap.

Created with Sketch.

Bij voorkeur starten we 4 tot 7 dagen na de geboorte van je baby bij jou thuis. Ook na een keizersnede is dit mogelijk. Je kunt tot 9 maanden na je bevalling je kraamtijd behandelingen inplannen! Hierbij kun je kiezen voor 3, 5 of 7 sessies. Tussentijds je pakket uitbreiden is uiteraard mogelijk.

3 sessies | vanaf €297,- 
5 sessies | vanaf €487,- 
7 sessies | vanaf €677,- 

Fertiliteitsreflexologie

Reflexologie is helpend bij menstruatieproblemen, en om het lichaam te ontspannen en hormonaal in balans te brengen. Het helpt je lichaam optimaal voorbereiden op de conceptie. Bij het volgen van een medisch fertiliteitstraject kan reflexologie ondersteunend werken.

Created with Sketch.

Bij dit traject gaan we samen kijken hoe we jouw vruchtbaarheid kunnen verhogen. Het is een combinatie van adviezen en voetreflexbehandelingen.
Het traject ziet er meestal als volgend uit: 
- Maand 1 wekelijks een behandeling
- Maand 2 om de week een behandeling
- Vanaf maand 3 een behandeling rond de eisprong

Eerste 6 behandelingen | vanaf €297,- 
Losse behandelingen daarna | €45,-

Dichter bij Jezelf

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Die holistische kijk is waar we tijdens een 'Dichter bij Jezelf' traject van uit gaan. Een combinatie van lichaamswerk, coaching en ritueel, om jou in verbinding te brengen met jouw essentie en te helpen leven in vertrouwen.

Created with Sketch.

Tijdens dit traject duiken we diep in jouw zijn. Wie ben jij? Wat drijft jou? Hoe sta je in het leven? Ik help jou de energie vrij te laten stromen door jouw lichaam, zodat je bij je essentie kunt komen, jezelf durft te onderzoeken en leert te luisteren naar je eigen ik.
Een traject omvat 10 sessies over een periode van 6 maanden. Ieder traject is anders en wordt op maat gemaakt voor jou. Ik maak gebruik van massage, (voet)reflex, reading, healing, ontspanningstechnieken en coaching gesprekken. Je kunt me tijdens het traject altijd bereiken voor vragen via WhatsApp.

Ter afsluiting van het traject kun je extra kiezen voor een 'Divine You' fotosessie. Een rituele fotosessie we jouw essentie bekrachtigen.

Traject (10 sessies) | vanaf €567,- 
Fotosessie ter afsluiting | + €250,-

Wonderlandparenthood Massage Voetreflex Moxa Hoorn Enkhuizen Fertiliteitsreflexologie Noord-Holland

Lichaamsmassages & behandelingen

Voor alle fases in je leven.

Volledige lichaamsmassage

Zak helemaal terug in jouw lijf tijdens een heerlijke volledige lichaamsmassage. Met aandacht voor jouw behoefte en wat jouw lichaam aangeeft. Pijnlijke spieren kunnen zich ontspannen, je hoofd en lichaam komen tot rust en je voelt dat je weer energie krijgt.

Voor tijdens de zwangerschap, kraamtijd en daarna. Ook voor partners.

Created with Sketch.

Deze sessie bestaat uit een voorgesprek, voetenbad, een ontspannende en helende massage en een heerlijke kop verwarmende thee. En duurt ongeveer 2,5 uur.

Eenmalig | vanaf €97,- 
Per 3 sessies | vanaf €287,- 

Extra's 
Castorolie buikpakking of vaginaal stoombad | €25,-

Deelmassage

Hebben jouw schouders een beetje liefde nodig door alle lasten die je draagt? Draait je hoofd overuren, of kunnen je benen jou niet meer bijbenen? Tijdens de deelmassage gaat er extra aandacht naar het gebied van jouw lichaam dat het nodig heeft.

Voor tijdens de zwangerschap, kraamtijd en daarna. Ook voor partners.

Created with Sketch.

Deze sessie bestaat uit een voorgesprek, een ontspannende en helende massage en een heerlijke kop verwarmende thee. En duurt ongeveer 1,5 uur.

Eenmalig | vanaf €57,- 
Per 3 sessies | vanaf €167,- 

Extra's 
Castorolie buikpakking of vaginaal stoombad | €25,-

Welkom Mama ceremoniële massage

Een warm welkom in het moederschap met alle aandacht voor jouw ervaringen, processen en het pad dat voor jou ligt. Er is ruimte voor het delen van jouw geboorteverhaal en de mooie en moeilijke momenten die je daarbij ervaren hebt. Je kunt deze ceremonie boeken op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Ook als dat jaren na de geboorte van je kindje(s) is.

Deze ceremonie is in aangepaste vorm ook zeer geschikt na een verliesgeboorte.

Created with Sketch.

De welkom mama ceremonie bestaat uit een voetenbad, luisteren naar jouw verhaal, een ontspannende en helende lichaamsmassage, een inwikkeling van het lichaam, wens voor het moederschap en verwarmende thee. De ceremonie duurt ongeveer 3 uur. De ceremonie is ook onderdeel van het Nourishing New Mama Plan

Kosten | vanaf €117,- 

Bengkung Belly Binding

9 maanden heb je je kindje in jouw buik gedragen. Opeens is je baby geboren en je buik leeg.  Een Bellybind geeft je een welkome liefdevolle omhulling van je buik- en bekkengebied, waardoor je je zowel fysiek als emotioneel gesteund voelt. Bellybinding helpt bij het herstel van jouw baarmoeder en buikspieren en het brengt warmte terug je baarmoeder in.

Bellybinding is ook zeer geschikt na een verliesgeboorte. Het kan helpen de connectie met je baarmoeder weer terug te vinden.

Created with Sketch.

Ik kom bij voorkeur binnen 4 tot 7 dagen na je bevalling bij je langs voor het binden. Je buikgebied wordt voorbereid met massage, moxa en een castoroliepakking.  Waarna ik je leer hoe jij of je partner de Bellybind bij je om kan doen. Ook ontvang je een instructievideo.

Eenmalig | vanaf €97,- 
3 sessies | vanaf €287,- 

Borg/kopen bellybind | €70,-

Voetreflex in de zwangerschap

Voetreflexmassage helpt het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren en kan helpen bepaalde klachten te verlichten. Tijdens de zwangerschap kan het bijvoorbeeld heel effectief zijn bij vocht vasthouden, misselijkheid, bekkeninstabiliteit en hoge bloeddruk.
In de negende zwangerschapsmaand kan voetreflexologie helpen de baarmoeder voor te bereiden op de geboorte van je kindje. 

Created with Sketch.

De sessie begint met een intake, waarbij we gaan kijken waar jouw behoeftes liggen. Daar wordt de behandeling op aangepast. 

Eerste behandeling | vanaf €57,- 
Vervolgbehandelingen | vanaf €37,-

Wonderlandparenthood Massage Voetreflex Kraamtijd Moxa Zwangerschapsreflexologie Hoorn Enkhuizen Noord-Holland