Massage speciaal voor vrouwen

Tijd voor jou!


Jij verdient het om liefdevol aangeraakt te worden. In een veilige en warme setting, waar je volledig los kunt laten en ontspannen. Jezelf werkelijk aanwezig laten zijn in jouw wonderbaarlijke lijf.

Weg uit je hoofd, de last van je schouders, en vrij van de spanning van het dagelijks gedoe. Kom tot rust en laat de energie weer stromen.

Lieve vrouw, het is tijd voor jou!

Massage is een eeuwenoud middel om het lichaam en de geest te laten ontspannen en te helpen herstellen. Het verbeterd de bloedcirculatie en ondersteund daardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam. Waardoor het kan helpen bij vruchtbaarheidsproblemen en overgangskwalen, verlichting kan geven bij menstruatieklachten, en kan helpen bij moeilijkheden met de spijsvertering .  Ook kalmeert het de geest en verzacht het emotionele littekens.Volledige lichaamsmassage

  • Voorgesprek
  • Lichaamsmassage
  • Verwarmende thee

(2,5 uur)

Eenmalig €160,- | per 3 sessies €450,- 

Deelmassage

Bijvoorbeeld rug, schouders en armen; billen, benen en voeten; borst en buik; gezicht, hoofd en hals

  • Voorgesprek
  • Massage
  • Verwarmende thee

(1,5 uur)

Eenmalig €97,- | per 3 sessies €275,-aanvullende behandelingen

Castorolie buikpakking

 

Castorolie, ook bekend als wonderolie, werkt ontstekingsremmend, stimulerend, reinigend en voedend. Castorolie, aangebracht als een pakking, stimuleert belangrijke ontgiftingssystemen in het lichaam, waaronder het lymfestelsel en de lever. Castorolie pakkingen stimuleren ook een gezonde bloedsomloop. Dit alles is belangrijk voor het opruimen van gifstoffen, dode of vreemde weefsels en oud bloed.
Met recht een wonderolie dus!

 

Bij een buikpakking lig je heerlijk ontspannen op je bed of de massagetafel, terwijl de olie met hulp van een warme kruik diep in je huid doordringt en je hoofd of voeten zachtjes gemasseerd worden. 

 

€50,- 

 

*een castorolie buikpakking is niet mogelijk tijdens de zwangerschap of menstruatie, bij ziekte of leveraandoeningen, en bij een zwangerschapswens niet aangeraden na de ovulatie. 


Vaginaal Stoombad

 

Vaginaal stomen is een helende kruidensauna voor de vagina en baarmoeder. Door vaginaal te stomen ondersteun je het zelfreinigend en zelfhelend vermogen van je vagina en baarmoeder; het is een eeuwenoude traditie die wordt ingezet bij menstruatieproblemen, na de bevalling, wanneer je een kinderwens hebt, of gewoon wanneer je wilt genieten van een ontspannend moment voor jezelf.

 

Tijdens de stoomsessie neem je plaats op jouw troon. Waar je onder het genot van een kop thee en muziek van jouw keus heerlijk mag ontspannen.

 

 €50,-

 

*Vaginaal stomen wordt afgeraden tijdens de  menstruatie.